OMAT HETKET -PALVELU – VIRIKETTÄ  VANHUKSELLE

Onko tiedossasi yksinäinen vanhus? Voit nyt piristää hänen elämäänsä hankkimalla Omat hetket -virikettä.

Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä virkistystä ja seuranpitoa kotiin tai hoivakotiin. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita seniorin toiveiden mukaan. Voimme myös tulla seuraksi ulkoilemaan ja vaikka kaupassakäyntiin. Autamme tarvittaessa myös digi-ongelmissa.

Omat hetket -palvelu on suunnattu niin yksinäisiksi itsensä tunteville senioreille, vapaahetkiä kaipaaville omaishoitajille kuin ruuhkavuosia eläville tai kaukana asuville omaisille, jotka eivät ehdi itse käydä tarpeeksi läheisensä luona. Samalla hän saa mieleistään virikettä ja apua yksinäisyyteensä. Valokuvien katselu auttaa vanhuksia joilla on muistiongelmia. Voimme esim. koostaa yhdessä valokuvakirjan. Kirja on myös mieluinen esine jälkipolville. Kansissa historia säilyy tulevaisuuteen.

Kotona tehdyistä töistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä, koska ovat vanhuksen seuralaispalveluita ja viriketoimintaa. Kotitalousvähennys tänä vuonna on 60% tehdystä työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 3500 eur /
vuosi, omavastuu 100 eur.

Tuntihintamme on 38 eur/tunti (15,20 kotitalousvähennyksen jälkeen). Vähimmäisaika on 2 tuntia kerralla. Toimimme pääkaupunkiseudulla.

Hyödynnä tutustumisetu: aloituskäynti veloituksetta!

Marke Heljo
marke.heljo@fantasma.fi
puh. 050  5264211

Omat hetket -palvelun tuottaa Fantasma Oy.