Ovatko muistosi “tallessa” puhelimessasi tai tietokoneella?

Arvokkaat muistot ja tärkeät hetket häviävät vuorenvarmasti jonain päivänä kun puhelimesi tai tietokoneesi menee vaihtoon tai rikkoutuu ellet ole tallentanut kuvia muualle.

Varminta ja helpointa on tallentaa hetket printattuna kansien väliin. Sieltä sitä on mukava myös jälkipolvien selailla – kuvakirjoille luvataan ikää jopa satoja vuosia.

Omat hetket -valokuvakirja on myös mainio lahjaidea: lastenlasten kuvat isovanhemmille koottuna kirjaksi tai vaikkapa omien eläinystävien hassuttelut painotuotteeksi ikuistettuina. Hääpäivän hetkiäkin on mukava selata myöhemmin kirjassa.

Oma aika tai taidot eivät aina riitä kuvakirjapalveluiden ohjelmien käyttämiseksi. Siihen on nyt luvassa tukea Omat hetket -kuvakirjapalvelun avulla.

Olen valokuvaaja ja graafinen suunnittelija ja taittanut useita kuvakirjoja, ja autan kohtuullista korvausta vastaan oman kuvakirjan suunnittelussa.

Onko tiedossasi yksinäinen vanhus? Voit nyt piristää hänen elämäänsä hankkimalla Omat Hetket -valokuvakirja.

Autan mielelläni vanhusta valokuvakirjan koostamisessa. Samalla hän saa mieleistään virikettä ja apua yksinäisyyteensä.

Kotona tehdyistä töistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä, koska ovat vanhuksen seuralaispalveluita ja viriketoimintaa.

Voin myös tulla seuraksi ulkoilemaan ja vaikka kaupassakäyntiin. Toimin pääkaupunkiseudulla.

SOITA, MEILAA, KYSY LISÄÄ: 050 5264211

marke.heljo@fantasma.fi

Palvelun tuottaa Fantasma Oy